3D print experts

Dave Emmett verkoopdirecteur Additive Industries Noord-Amerika

Additive Industries trekt GE Additive salesleader aan als verkoopdirecteur

Additive Industries heeft Dave Emmett aangetrokken als nieuwe verkoopdirecteur voor de Noord-Amerikaanse markt. Hij is afkomstig van GE Additive, waar hij als Technical Sales Leader heeft gewerkt.

Dave Emmett heeft de voorbije 25 jaar verschillende managementfuncties in de industrie bekleed. Naast die bij GE Additive heeft hij bij vliegtuigbouwer BAE Systems gewerkt en ook Renishaw. Bij Additive Industries wordt hij verantwoordelijk voor het Noord-Amerikaanse verkoopteam. Hij gaat zich richten op de verdere groei in marktsegmenten zoals Luchtvaart, Space & Defense, High Tech, Energy en Industrieel.

Introductie op Rapid+TCT

In een reactie zegt Emmett over Additive Industries dat de Nederlandse fabrikant de oplossing biedt waar de klanten in deze nog onvolwassen industrie naar op zoek zijn. “De geautomatiseerde processen die Additive Industries in de handen van de operators heeft gelegd, vermindert die variatie en biedt instrumenten voor validatie voor en na de bouw die essentieel zijn voor de kwaliteit.” Tijdens Rapid+ TCT, de AM-beurs in Chicago (13-15 september) zal hij aanwezig zijn op de stand van Additive Industries.

Back to top button