3D print experts

Farsoon versterkt het Europese team

Farsoon versterkt het Europese team dat vanuit Stuttgart opereert. Naast een technical Support Manager neemt de 3D printerfabrikant drie nieuwe Technical Service Engineers in dienst.


Kevin Veysseix is benoemd tot Territory Technical Support Manager. Hij heeft zeven jaar ervaring in additive manufacturing. Zijn functie is nieuw binnen de Europese organisatie van Farsoon. Hij gaat zich onder andere richten op ondersteuning van klanten die opschalen naar productie met AM.


Technical Service Engineers

De drie andere nieuwe medewerkers zijn Technical Service Engineers. Dit zijn Simon Song, René Kopatsch en Louis Rankel. De laatste twee hebben al meerdere jaren ervaring in de AM-industrie. Simon Song komt van Farsoon China. “De overstap van Farsoon China naar Farsoon Europe heeft me een breder perspectief gegeven op de AM-industrie waardoor ik markttrends beter kan observeren en AM-technologieën beter kan begrijpen”, zegt Song.


Strategische stap

Farsoon bestempelt de benoeming van de vier nieuwe Europese teamleden als een strategische uitbreiding van het team in Stuttgart. Het moet de positie in de Europese markt versterken.

Back to top button