3D print experts

UltiMaker benoemt nieuwe CEO

Nadav Goshen is opgestapt als CEO van UltiMaker. Zijn plaats wordt ingenomen door Michiel Alting von Geusau. De voormalige marine officier heeft meerdere managementfuncties uitgeoefend in de logistieke en supply chain wereld.


Michiel Alting van Geusau was eerder CEO en CFO van Docdata N.V.. Deze onderneming heeft hij getransformeerd en uiteindelijk verkocht aan Ingram Micro Commerce & Fulfillment. Zelf is hij na de overname aan de slag gegaan als Global President voor de business unit Commerce and Lifecycle Services. Gedurende zijn carrière heeft Michiel leiding gegeven aan de overname en naadloze integratie van meerdere bedrijven wereldwijd.

Nieuwe fase

Nadav Goshen is volgens Bart Markus, voorzitter van de Raad van Toezicht, de manager die de fundamenten voor het fusieconcern UltiMaker heeft gebouwd. Michiel moet de nieuwe fase van het bedrijf gaan leiden. “Michiel is een doorgewinterde en resultaatgerichte leider met uitgebreide ervaring in het stimuleren van groei binnen technologiebedrijven.”

UltiMaker is een jaar geleden ontstaan uit het samen gaan van Ultimaker met Makerbot, nadat dit laatste door Stratasys is afgestoten.

Back to top button