3D print experts

Els van de Ven wordt manager evenementen bij Mikrocentrum

Els van de Ven, vooral bekend vanwege haar rol als organisator van onder andere RapidPro, wordt manager evenementen bij het Mikrocentrum. Ze is 1 februari in haar nieuwe functie gestart.

 

Els van de Ven werkt sinds 2010 bij het Mikrocentrum. Zes jaar geleden organiseerde ze voor de eerste keer RapidPro, de vakbeurs voor rapid prototyping en productietechnieken die ondertussen flink is gegroeid. De laatste jaren was ze ook verantwoordelijk voor de Kunststoffenbeurs.

 

Afdeling Evenementen

Els van de VenSinds deze maand geeft ze dus leiding aan de afdeling Evenementen bij het Mikrocentrum. Deze afdeling omvat naast de organisatie van vakbeurzen en evenementen van het Mikrocentrum ook de vorig jaar gestarte afdeling Event Services. Deze nieuwe afdeling organiseert vakbeurzen, congressen en andere evenementen uit naam van andere organisaties. De benoeming van Els van de Ven tot manager van de Afdeling Evenementen onderstreept de ambitie van Mikrocentrum en de groei in de afgelopen periode. Zo vond in december de eerste succesvolle editie van de vakbeurs AgriFoodTech plaats en heeft Mikrocentrum onlangs het nieuwe kennis- en netwerkevenement Metaal 2017 gelanceerd.

 

Back to top button