3D print experts

Koen Van Beneden Managing Director HP Inc. Belux

Koen Van Beneden wordt per 1 februari de nieuwe algemeen directeur van HP Inc. in België en Luxemburg. Hij gaat de landenorganisatie aansturen en moet onder andere de markt voor 3D printen verder uitbouwen.

De nieuwe algemeen directeur van HP Inc. kan bogen op een lange ervaring binnen het concern. Hij werkt er al meer dan tien jaar. Momenteel is hij algemeen directeur van de Personal Systems divisie. Met 35 jaar is hij een van de jongere Managing Directors bij een multinational van deze omvang.

Verder transformeren

Koen volgt Dirk Slachmuylder op, die zijn carrière buiten HP vervolgt. Dirk was sinds de splitsing van Hewlett-Packard in HP Inc. en HPE vijf jaar geleden Managing Director voor HP Belux. Koen neemt per 1 februari officieel de taken over. Allereerst omvat dit de uitrol van HP’s meerjarenplan om het marktleiderschap in PC en Printing verder te ontwikkelen, de markt voor 3D en de grafische industrie verder te veranderen en HP te transformeren om nog meer toegevoegde waarde te bieden aan klanten en partners.

Back to top button