3D print experts

Trideus benoemt Hans Adriaensen tot directeur Sales & Marketing

Trideus heeft Hans Adriaensen benoemd tot directeur sales & marketing. Hij heeft de opdracht meegekregen om de positie van Trideus als marktleider in de Benelux uit te bouwen en te versterken.

“Met Hans willen we de geplande groei in de Benelux verder vormgeven en versnellen. Met zijn expertise en zijn nieuwe ideeën zal hij Trideus’ positie van marktleider verder uitbouwen en verstevigen. Bovendien zal hij ongetwijfeld een bijkomende meerwaarde en ondersteuning betekenen voor de verdere ontwikkeling van onze klanten en de professionalisering van de ganse Trideus organisatie” zegt Guy Van der Celen, CEO van Trideus.

 

Langjarige ervaring in de 3D printindustrie

Hans Adriaensen beschikt over de nodige ervaring in de verkoop en marketing in de 3D printindustrie. Zo heeft hij onder andere gewerkt als accountmanager bij 4DDynamics, 3D Product Specialist bij Albyco 3D Belgium, reseller voor onder andere 3D Systems en Artec. De laatste jaren werkte hij bij Solidscape. Daar was hij Regional Sales Manager EMEA. Solidscape is een van de oudste spelers in de 3D printindustrie en werd vorig jaar gekocht door Prodways.

Trideus levert in de Benelux een breed gamma aan professionele en industriële 3D printers, in combinatie met de materialen en de ondersteuning. Daarnaast verzorgt Trideus de opleiding op het vlak van 3D printen.


Back to top button