Technology

Investeren in de AM-industrie: Formnext Investor Dinner schept duidelijkheid

Wereldwijd hebben investeerders zo’n 1,45 miljard Amerikaanse dollars geïnvesteerd in 107 AM-projecten. Tot die conclusie komt Terry Wohlers in zijn Wohlers Report 2019. Op Formnext vindt voor de eerste keer het Investor Dinner plaats.


Terry Wohlers schetst investeerders de trends tijdens Formnext

“Met een ongekend aantal ontwikkelingen in machines, materialen, diensten en toepassingen in de AM industrie, is het nu tijd voor investeerders om beter te begrijpen waar deze ontwikkelingen naar toe leiden”, zegt Terry Wohlers. Op Formnext pakt hij samen met de beursorganisator dit thema op. Op 20 november informeert Terry Wohlers potentiële investeerders over de huidige ontwikkelingen in de industrie.

Enorm marktpotentieel ontdekken

De reden waarom de beurs dit doet, heeft volgens Sascha F. Wenzler, Vice Prrsident bij Mesago Messe Frankfurt, alles te maken met de ruimte die de AM-beurs wil geven aan innovatieve start-ups. De beurs is een platform voor start-ups zowel als voor gevestigde bedrijven. En voor groeibedrijven in een snelgroeiende markt is toegang tot investeerders belangrijk. “Daarom kijken we vooruit naar het Wohlers Associates Investor Dinner op Formnext 2019 om investeerders te helpen de AM-industrie en het enorme marktpotentieel te ontdekken.”

Waarom groeit de AM-markt zo snel?

Afgelopen jaar groeide de AM-markt met 33 procent. Terry Wohlers noemt het belangrijk dat investeerders de achtergronden van deze groei en waarom bepaalde ontwikkelingen plaatsvinden, beter begrijpen. Na een informeel begin zal Terry Wohlers tijdens het Investor Dinner de huidige ontwikkelingen in de AM-industrie schetsen. Vijf consultants van Wohlers Associates gaan vervolgens dieper op bepaalde aspecten in. Tot slot is er ruimte voor discussies, zowel over de kansen die er liggen als de uitdagingen. Deelnemers krijgen het Wohlers Report 2018 mee. Deelname kost $ 995.Back to top button