3D print experts

Mark Massey nieuwe CCO Additive Industries

Additive Industries heeft het nieuwe managementteam compleet. Per 1 mei treedt Mark Massey toe tot de Nederlandse fabrikant van metaal AM-systemen. Hij komt van Thermo Fisher Scientific.


De functie van Chief Commercial Officer is nieuw voor Additive Industries. Mark Massey krijgt in deze rol de taak om de wereldwijde commerciële organisatie te versterken en de groeiambities van Additive Industries te ondersteunen. Hij leidt in deze functie de teams voor sales, marketing en productmanagement en het customer life-cycle management team.

Mark Massey
Mark Massey gaat de commerciële slagkracht van Additive Industries versterken.

Thermo Fischer Scientific

Mark Massey komt van hightech bedrijf Thermo Fischer Scientific. Hij werkt hier momenteel als Sr. Director & General Manager van de Bulk Elemental Analysis-productlijn. Hij heeft een trackrecord in sales met meer dan 25 jaar ervaring in het realiseren van groei als het gaat om hightech kapitaalgoederen in industriële markten. Massey heeft elektrotechniek aan de Haagse Hogeschool gestudeerd en behaalde een graad in business administration.

Nieuw managementteam

Onlangs heeft Additive Industries ook een nieuwe CEO aangetrokken, Ian C. Howe. Samen met Mark Vaes, die zich weer helemaal richt op zijn rol als CTO en bezig is met de ontwikkeling van de groot formaat 3D metaalprinter, is het managementteam nu weer compleet. Ian C. Howe noemt de benoeming van de nieuwe CCO een belangrijke stap in het versterken van de commerciële slagkracht van de onderneming.

Back to top button