3D print experts

Alex Cappy nieuwe CEO Hubs

Bram de Zwart gaat zich enkel nog bezighouden met innovatie

Een wisseling aan de top van Hubs, de naam waaronder het vroegere 3D Hubs tegenwoordig verder gaat. Alex Cappy is sinds 1 oktober Vice President en CEO; Bram de Zwart richt zich voortaan volledig op innovatie.


Na de overname van 3D Hubs door Protolabs, begin 2021, worden de veranderingen stilaan zichtbaar. De naam is Hubs. En aan de top van het platformbedrijf staat sinds kort Alex Cappy, die de voorbije twee jaar als COO verantwoordelijk is geweest voor de operationele gang van zaken binnen het bedrijf.

Ervaring met online platformen

De van oorsprong Amerikaanse heeft de afgelopen tien jaren een brede ervaring opgedaan in zowel adviserende als operationele functies. Zo heeft ze een aantal jaren voor McKinsey gewerkt, is drie jaar verantwoordelijk geweest voor de operationele zaken bij Uber in het Verenigd Koninkrijk en Ierland om van daaruit over te stappen naar Deliveroo. Hier is ze een jaar Head of Supply Operations geweest. Alex Cappy heeft daarna een klein jaar gewerkt bij het deelplatform voor fietsen ofo om uiteindelijk de overstap te maken naar Hubs. Alex Cappy maakt nu ook deel uit van het managementteam van Protolabs.

Meer dan 6 miljoen onderdelen

Bram de Zwart, co-founder van 3D Hubs, gaat zijn aandacht volledig richten op innovatie. Sinds de start van het platform heeft het meer dan 6 miljoen onderdelen geleverd aan zo’n 145.000 klanten. Het netwerk van maakbedrijven is momenteel verspreid over zo’n 20 landen.

Back to top button