3D print experts

Adrian Keppler CEO van EOS

Adrian Keppler is benoemd tot CEO van EOS. Hij is tevens degene die formeel als woordvoerder namens het topmanagement van de 3D printerfabrikant naar buiten treedt. In zijn nieuwe functie is Keppler verantwoordelijk voor de verdere implementatie van de groeistrategie van het Duitse familiebedrijf.

 

Oprichter Hans Langer richt zijn aandacht op uitbouw van EOS Group

Dr. Hans Langer, oprichter van EOS, draagt zijn verantwoordelijkheden over. Zelf blijft hij wel nog CEO en bestuursvoorzitter van EOS Group. Door de overdracht krijgt hij binnen de holding zijn handen vrij om zich volledig te richten op het verder ontwikkelen en implementeren van de groeistrategie van de holding. EOS Group omvat behalve EOS zelf en de Amerikaanse tak, ook een groot aantal start-ups waarin het bedrijf geïnvesteerd heeft.

 

Adrian Keppler
Adrian Keppler neemt de functie van EOS oprichter Hans Langer over.

EOS groeit sneller dan de markt

Adrian Keppler werkt al lange tijd bij het familiebedrijf. Hij verdeelt de operationele managementtaken nu met Tobias Abeln (CTO) en Eric Paffrath (CFO). EOS gaat op zoek naar een nieuwe chief markering officer, de rol die Keppler tot nog toe vervulde. Totdat deze gevonden is, neemt hij ook die taak op zich. Adrian Keppler: “Ons doel is om onze leidende rol verder uit te blijven bouwen en een sleutelrol te vervullen binnen de digitalisering in de context van Industrie 4.0. De markt voor additive manufacturing biedt een groot potentieel voor de toekomst. Wij zullen het groeiend aantal internationale klanten uit verschillende industrietakken en toepassingsgebieden ondersteunen met de implementatie van 3D printen.” Hans Langer zegt dat EOS momenteel sneller dan de hele AM markt groeit. Adrian Keppler is volgens hem de meest aangewezen persoon om EOS verder te leiden.

In de Benelux wordt EOS vertegenwoordigd door Bender AM

Back to top button