Manufacturers

Stratasys loyaliteitsprogramma PPN voor grote klanten

30 grote servicebureaus lid van nieuw netwerk

Stratasys heeft begin dit jaar het Stratasys Parts Provider Network (PPN) opgericht. Inmiddels zijn wereldwijd meer dan 30 servicebureaus aangesloten. Zij krijgen toegang tot volumekortingen en Stratasys Direct Manufacturing hanteert groothandelsprijzen als ze werk uitbesteden aan het productiebedrijf.


Stratasys legt de lat om toe te kunnen treden tot het PPN netwerk op $ 100.000 aan aankopen per jaar. Vanaf die instapdrempel gelden er drie niveaus, waarbij de 3D printservicebedrijven steeds meer privileges krijgen, zoals 75% korting op de integratie van software voor een verbeterde workflow, een speciaal online hub voor het bestellen van materialen en een extra servicedienst. Ook krijgen de leden van het PPN netwerk toegang tot speciale scholingstrajecten en netwerkkansen, waarmee Stratasys het ecosysteem ondersteunt.

Ondersteuning

“Additive manufacturing werd lange tijd in de eerste plaats gezien als een prototyping-oplossing. In de loop der tijd is er veel veranderd en we hebben zwaar geïnvesteerd in de uitbreiding van onze diensten ter ondersteuning van de productie. Dit is waar het Stratasys Parts Provider Network zo waardevol is”, zegt  Ken Burns, Vice President van GKN Additive (Forcast 3D) in Californië. GKN Additive is een van de 30 partners in het nieuwe netwerk. Hij ziet in het Stratasys Parts Provider Network meer dan een loyaliteitsprogramma omdat er ook opleidingen en trainingen aan verbonden zijn. Dat vertaalt zich op termijn in een hogere kwaliteit en betere herhaalnauwkeurigheid.

Voortrekkersrol

Stratasys Senior Vice President  of Strategic Growth, Pat Carey, dicht de servicebureaus een grote rol toe in de transitie van de wereldwijde producerende industrie. Daarin wil Stratasys de PPN-leden ondersteunen. “Met vijf additive manufacturing-technologieën kunnen we PPN-leden toegang bieden tot een robuust portfolio van oplossingen om hun aanbod uit te breiden, hun marktaandeel te vergroten en hun eindklanten te voorzien van oplossingen om hun additive manufacturing-doelstellingen te halen.”

In de Benelux kun je voor Stratasys producten terecht bij Seido Systems.

Back to top button