Manufacturers

Shapeways gaat Atum3D printer inzetten

3D printservice bedrijf Shapeways gaat de DLP technologie van Atum3D testen. De Nederlandse printerfabrikant heeft een van de nieuwe machines geplaatst. Het printbedrijf integreert de 3D printer in de bestaande workflow in Eindhoven.

 

3D printbedrijf wint half jaar lang gebruik van Nederlandse SLP-printer

Shapeways is de winnaar van een loterij die Atum3D vorig jaar op Formnext organiseerde. Elk visitekaartje dat bezoekers achter lieten op de stand, maakte kans op een half jaar gratis een Atum 3D printer. Het Eindhovense printbedrijf blijkt de gelukkige winnaar te zijn. Daphne Lameris, industrial engineer wiens visitekaartje als winnaar uit de bus kwam, is er blij mee. Met name het feit dat de DLP printer van Atum3D een open machine is, waar je ook harsen van derden in kunt verwerken, spreekt het team van Shapeways aan. “We zijn benieuwd naar de unieke combinatie van eigenschappen die Atum3D in het DLP station heeft samengebracht, om deze in te zetten in onze dagelijkse praktijk”, vult Jelle de Vries van Shapeways aan.

 

Shapeways

 

Compleet met installatie en training

Onderdeel van het prijzenpakket is een een complete installatie van de 3D printer én een training. “Dat is de Atum3D standaard”, zegt Guy Nyssen, channel manager bij de printerfabrikant. “Wij geloven in het belang om klanten tijdens de opstart en het gebruik van onze producten te ondersteunen.” De ervaring leert dat gebruikers daardoor veel sneller alle voordelen van de DLP printer leren benutten. Guy Nyssen is overtuigd dat de DLP printer bij Shapeways past binnen de industriële 3D printomgeving van het bedrijf. Shapeways is met vestigingen in Eindhoven, New York en Seattle een van de grootste 3D printbedrijven in de wereld. Het beschikt over veel uiteenlopende 3D printtechnieken in eigen huis.

FOTO: Tristam Budel, oprichter van Atum3D, feliciteert Daphne Lameris van Shapeways met het winnen van de Formnext loterij.

 

Back to top button