3D printmarkt

Opschalen als start-up: hoe doe je dat?

In de 3D printindustrie zijn heel wat start-ups actief. Maar hoe zet je de volgende stap? Hoe maak je van een start-up een klein en later een middelgroot bedrijf?: Want daar moet de economische groei in Europa vandaan komen. Tijdens de High Tech Scale-Up conferentie in september delen insiders hun ervaringen.

 

High Tech Scale-Up conferentie deelt insiders ervaringen

De sprekers op de conferentie zijn een mix van start-ups die de doorgroei aan den lijve hebben ondervonden, sprekers van multinationals die start-ups gebruiken om hun innovatiekracht te versterken tot en met adviesorganisaties voor jonge bedrijven aan het begin van hun groeipad.

 

Achtbaan

Iris Zonneveldt vertegenwoordigt de eerste groep. Zij is CEO / oprichter van de Eindhovense start-up Treams die zich momenteel snel door ontwikkelt tot een scale-up. Zij heeft een talent management platform ontwikkeld, gebaseerd op haar geloof in talent, innovatie en groei. Maar zo’n groeipad is wel een achtbaan, zal ze op de conferentie vertellen. Lucas Roffel van Thales vertegenwoordigt de tweede groep: multinationals die innoveren door samen te werken met succesvolle start-ups. Dat is ook het thema van zijn presentatie. Hij deelt zowel de successen als de mislukkingen van Thales in de samenwerking met high tech start-ups.

 

Succesvol opschalen

High Tech start-ups die groeistuipen krijgen, kunnen terecht bij een aantal programma’s die de jonge bedrijven in deze fase ondersteunen. InnoEnergy is er hier één van. Klaas Schuring van InnoEnergy zal laten zien dat niet de start-up die het eerste een nieuw product lanceert de markt wint, maar degene die het eerste erin slaagt succesvol op te schalen. Kapitaal is hiervoor onmisbaar. Dat onderwerp pakt Jeroen Cremers van ScaleUp Capital op: hoe vind je toegang tot kapitaal om de groei te financieren?

De High Tech Scale Up conferentie vindt op 14 september plaats, locatie High Tech Systems Park in Hengelo. Hier vind je alle informatie.

 

Back to top button