3D print experts

Nieuwe CEO voor Nano Dimension

Nano Dimension krijgt een nieuwe CEO en President. Op 2 januari 2020 volgt Yoav Stern de huidige CEO en co-founder Amit Dror op als topman van de Israëlische fabrikant van PCB-printers. Yoav Stern krijgt vooral de opdracht mee om Nano Dimension verder uit te bouwen.


En dat is precies waar de focus bij Nano Dimension op moet liggen in de komende tijd, vindt Avi Reichental, voorzitter van de Raad van Toezicht. De nieuwe CEO heeft het merendeel van zijn loopbaan in de VS gewerkt. Daar heeft hij laten zien succesvol turnarounds in bedrijven in de tech-industrie te realiseren. “Yoav heeft met succes verschillende veelbelovende techbedrijven naar schaalbare groei geleid. Dat is precies wat Nano Dimension nodig heeft in deze fase”, aldus Reichtental.

Yoav Stern
Yoav Stern gaat Nano Dimension verder uitbouwen.

Co-founder blijft aan boord

Amit Dror, een van de oprichters van de 3D printerfabrikant, blijft betrokken bij het bedrijf. Hij neemt de rol op zich van Customer Succes Officer en blijft directeur. Hij zegt te geloven in een snellere groei van het bedrijf. “Ik denk dat we veel beter kunnen doen dan nu.” Nano Dimension heeft de jetting technologie doorontwikkeld waardoor het met de huidige systemen elektronicacomponenten rechtstreeks kan 3D printen, onder andere condensatoren naar ook PCB’s met daarop elektronische schakelingen.

Lees in 3D Print magazine een interview met Amit Dror over de jongste LMD technologie van Nano Dimension, ontwikkel voor serieproductie.

Back to top button