3D print experts

Avi Reichental naar Nano Dimension

Avi Reichental treedt toe tot de board of directors van Nano Dimension. De Israëlische fabrikant van PCB printers heeft de voormalig topman van 3D Systems binnen gehaald. Tegelijkertijd voert Nano Dimension enkele wisselingen aan de top van het bedrijf door.

 

Avi Reichental

Avi Reichental geldt als een evaren topmanager in de 3D printindustrie. Meer dan tien jaar lang heeft hij leiding gegeven aan 3D Systems en het concern uitgebouwd, totdat hij wegens tegenvallende resultaten vorig jaar opeens moest opstappen. Tegenwoordig werkt hij als general partner bij OurCrowd First, een venture capital fonds dat al in een heel vroeg stadium in high tech startups investeert en ze onder de hoede neemt. Nu treedt hij dus toe tot het managementteam van Nano Dimension.

 

Status quo uitdagen

“Avi heeft de 3D print industrie op zijn kop gezet en laten zien dat succes komt door de status quo uit te dagen. Hij heeft relevante wereldwijde inzichten in de wereld van additive manufacturing die zo geloven wij van onschatbare waarde voor Nano Dimension zullen zijn”, zo zegt Amit Dror, president en CEO van het Israëlische bedrijf. Met zijn komst treden twee andere executives terug.  Zvika Yemini and Yoel Yogev verlaten de board of directors. Nano Dimension heeft ondertussen een aantal van de Betamachines van de PCB-printer in het veld staan. Hiermee kunnen PCB’s en geleidende structuren direct geprint worden vanuit het ontwerp van het PCB.

 

 

Back to top button