3D print experts

Louise Callanan directeur Additive Manufacturing bij Renishaw

Renishaw heeft Louise Callanan benoemd tot de nieuwe directeur Additive Manufacturing. Zij is 25 jaar geleden als job student in de zomer voor het eerst bij Renishaw gaan werken. Na haar studie Mechanical & Manufacturing Engineering bij Trinity College in Dublin is ze naar het Verenigd Koninkrijk verhuisd om bij Renishaw in dienst te treden.


Ze heeft in de voorbije decennia meerdere functies bekleedt. Tot aan haar benoeming in de nieuwe rol, was ze Operations Manager en werkte ze direct onder de CEO Will Lee. Nu keert ze terug naar de R&D-afdeling, waar ze haar loopbaan bij het concern na haar studie is begonnen. Ze gaat nu intensief samenwerken met Sir David McMurtry, een van de twee oprichter van Renishaw. “Louise zal de ontwikkeling van onze visie voor de AM-groep aansturen en het allerbeste naar boven halen in degenen met wie zij samenwerkt. Ik heb er alle vertrouwen in dat Louise in staat zal zijn onze klanten centraal te stellen en de juiste kansen voor groei te vinden”, zegt McMurtry.

Gestage ontwikkeling doorzetten

Zelf zegt ze er naar uit te kijken om leiding te geven aan het AM-team en te helpen de vooruitgang van de afgelopen jaren voort te zetten. “De AM-technologie ontwikkelt zich voortdurend, zoals we bij Renishaw hebben gezien met de recente introductie van de nieuwe RenAM 500 Q en S Flex, die ons sterk productportfolio hebben uitgebreid.”

Louise Callanan leidt de AM activiteiten van Renishaw naar groei.
Back to top button