3D print experts

Altair benoemt Theo Verbruggen tot sales director Benelux

Theo Verbruggen is de nieuwe Benelux sales director bij Altair. Hiermee onderstreept de simulatiespecialist het belang van de Benelux als snel groeiende regio waarin Altair actief is. Het bedrijf investeert met deze benoeming in lokale aanwezigheid en marktontwikkeling in de Benelux.

 

Theo VerbruggenTheo Verbruggen rapporteert aan Steffan Klug, deputy managing director German operations van Altair Engineering GmbH. Theo Verbruggen heeft eerder drie jaar als director global sales gewerkt bij Simpleware (overgenomen door Synopsys), een leverancier van software voor het genereren van modellen en visualisaties gebaseerd op 3D-CT en MRI-scans.

 

20 jaar ervaring 

Daarvoor werkte hij twaalf jaar als director technical sales bij Simulia Benelux en als regiomanager voor Dassault Systèmes Benelux. In die functie was Verbruggen tevens verantwoordelijk voor het SIMULIA Benelux Centre of Simulation Excellence. Hij is een expert in business development voor software-oplossingen en brengt naar Altair ruim 20 jaar ervaring in B2B-verkoop en -marketing met zich mee. Hij werkt vanuit Hilversum.

Altair is gespecialiseerd in de ontwikkeling en brede toepassing van simulatietechnologie, voor het optimaliseren van productontwerpen, engineeringmethoden en -processen en beslissingen die de prestaties van bedrijven verbeteren.

 

Back to top button