ManufacturersTechnology

Shining 3D introduceert accessoires voor EinScan 3D scanners

SHINING 3D brengt twee nieuwe accessoires op de markt voor de 3D scansystemen. EinScan Discovery Pack is een professionele textuurcamera voor de EinScan desktop 3D scanners. En Einscan HD Prime Pack verkort het HD scannen met de handheld scanner EinScan-Pro+ met liefst 30 procent.

 

Textuurcamera en sneller scannen met EinScan-Pro+

Vorig jaar heeft SHINING 3D met succes de EinScan-Pro+ gelanceerd, de multifunctionele handheld 3D-scanner, en EinScan SE&SP desktop 3D-scanners. “Deze serie wordt nu aangevuld met twee nieuwe krachtige accessoires die de mogelijkheden versterken en het toepassingsgebied uitbreiden “, aldus Oscar Meza, SHINING 3D’s vice president global sales.

 

EinScan Discovery pack

Het EinScan Discovery Pack is een professionele textuurcamera met een hoge pixelprofessionele textuur met een 24-bit kleurenweergave in ware kleuren en een 12,0 megapixel kleurtextuur. De camera werkt met zowel EinScan desktop 3D scanners, EinScan-SE als EinScan-SP. De camera werkt met de kleurenrestauratietechnologie van de Ultra-FineTM Hardware ISP video processing engine. Hierdoor ontstaat er een briljant spectrum van kleuren en kunnen gebruikers zeer gedetailleerde structuren vastleggen. Einscan Disvovery pack is met name geschikt voor virtuele realiteit, online winkelen (eCommerce) virtuele displays, online museum, 3D tentoonstelling en nog veel meer.

 

Een gedetailleerde scan maken in HD gaat voortaan sneller met het EinScan HD Prime Pack

 

EinScan HD Prime Pack

Het EinScan HD Prime Pack werkt met de handheld 3D-scanner EinScan-Pro+. Het versnelt de scansnelheid met 30% in de HD-scanmodus. Het zorg eveneens ervoor dat meer details van de gescande objecten worden vastgelegd. De HD prime pack is uitgerust met de nieuwste technologie en maakt markers-free uitlijning mogelijk voor het vastleggen van gegevens met hoge nauwkeurigheid en resolutie.

Beide nieuwe accessoires komen in het tweede kwartaal van dit jaar beschikbaar.

De volledige productspecificaties vind je hier 

FOTO: een gescan gemaakt met het Discovery pack.

 

Back to top button