Flam3D

Nieuwe leden Flam3D

BIO INX® richt zich op de commercialisering van materialen en bio-inks voor 3D-bioprinting of biofabricatie door gebruik te maken van decennia academische ervaring op het gebied van polymeren en biomaterialen. Door een uniek materiaalportfolio aan te bieden met een brede waaier aan materiaaleigenschappen, zijn de toepassingen bijna onbeperkt: de bio-inkten kunnen worden toegepast voor diverse weefseltypes met toepassingen in de regeneratieve geneeskunde en het screenen van geneesmiddelen en cosmetica. Door een portfolio van bio-inkten aan te bieden die geschikt zijn voor meerdere printtechnologieën, kunnen bovendien resoluties worden bereikt van honderden micrometers tot honderden nanometers.

https://bioinx.com/

Kiamco specialiseert zich in advies en ondersteuning in industrieel Additive Manufacturing business development en implementatie. Kiamco helpt bij: organisatie ontwikkeling, opleiding en projectbegeleiding.

https://www.linkedin.com/in/harrykleijnen/

3D PRINT-IT BV is een bedrijf dat zich richt op een ‘all in one solution’ voor de klant. Zij begeleiden de klant bij de selectie van de juiste installatie, onderhoud, installatie in het bedrijf, herstelling en opleiding van medewerkers. Door hun grondige kennis van materialen kunnen zij jou adviseren in welk materiaal het beste is voor jouw opdrachten. Tevens hebben zij een eigen makerlab waar er ontwikkelingen worden gedaan omtrent Additive Manufacturing. Tot slot voorzien zij ook opleidingen op scholen, in bedrijven en privé.

https://3dprint-it.be/

GAGAT is een 3D printservice met als doel bedrijven te laten zien hoe ze producten kunnen ontwerpen, evalueren en produceren door gebruik te maken van Additive Manufacturing naast de traditionele productiemethodes. Hiervoor beschikt GAGAT over in-house manufacturing, AM-gerichte CAD prototyping en diepgaande materialenkennis.

https://gagatstudio.com/

Veda 3D Printing is een expert op het gebied van snel 3D printen. Hun technologieën en expertise helpen om de Return on Investment te verhogen in alle toepassingen van FFF 3D Printing. Of het nu gaat om rapid prototyping of om massaproductie op maat, een Veda Extrusion System (VXS) met een extrusiesnelheid van meer dan 1 kg/uur maakt van een 3D printer een beest van een machine. Veda biedt nieuwe generatie 3D printoplossingen in drie eenvoudige stappen: 1) Ontdek sneller printen, 2) Vergroot de productie en 3) Slim produceren.

https://v3da.nl/

Back to top button