Flam3DMagazine

Flam3D richt zich nog sterker op het bevorderen van de AM-industrie

Nieuw jaar, nieuwe energie om onze doelen te bereiken

Veiligheid, kwaliteit, integratie, onderwijs, duurzaamheid en financiering: we weten allemaal dat de Additive Manufacturing industrie een aantal belangrijke thema’s moet aanpakken om haar volledige potentieel te bereiken. En dat is precies waar we meer gewicht in de schaal willen leggen.


Dit gaat niet over onmiddelijk rendement – dit zijn langetermijndoelstellingen waarvoor we de voortdurende steun van onze brede ledenbasis nodig zullen hebben. De projecten ter ondersteuning van deze strategie zitten in de pijplijn. Wees getuige van hoe de 3D Delta haar wereldwijde AM-toppositie versterkt!

“Vertrouwde activiteiten”

Betekent dit dan dat we op onze lauweren gaan rusten als het gaat om onze “vertrouwde” activiteiten? Zeker niet! We willen de 3D-printingmarkt blijven laten groeien met onze bekende recepten: nieuwe (zakelijke) verbindingen leggen, neutraal en onafhankelijk advies verlenen, onderwijs en opleiding helpen versterken, R&D projecten ondersteunen, helpen met communicatie- en marketingactiviteiten, faciliteren van de toegang van onze leden tot beurzen, conferenties, publicaties en reclame, en nog veel meer. We blijven ook inzetten op netwerken door neutraal advies en de juiste contacten aan te bieden op een aantal boeiende beurzen en evenementen. Verschillende organiseren we zelf, maar voor vele daarvan werken we graag samen met partners.

Markeer deze data alvast in jouw agenda:

Beursdeelnames:

  • 29 maart 2023 – AM for Production, Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch (NL)
  • 19-21 april 2023 – NL Metaal Dagen, Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch (NL)
  • 24-25 mei 2023 – Advanced Engineering, Antwerp Expo (BE)
  • 7-10 november 2023 – Formnext, Frankfurt am Main (DE)

Eigen events, waarvan een aantal in samenwerking met andere partijen:

  • 27 maart 2023 – Additive Manufacturing R&D Day, Mikrocentrum (NL)
  • 11 oktober 2023 – Infoavond at Budi B.V., Ooltgensplaat (NL)
  • Week 47 – Infoavond (datum, tijd, locatie en topic te bevestigen)
  • 3 ledenevents, te bevestigen

Last but not least, willen we er natuurlijk voor zorgen dat onze leden blijvend tevreden zijn. Maar ook voor niet-leden staan we er: vragen of op zoek naar neutraal advies voor je AM-uitdaging? Ook jij bent bij ons aan het juiste adres: info@flam3d.org! Of misschien ben je al actief in de AM-sector, maar kan je wel wat extra ondersteuning gebruiken? Ontdek meer over ons lidmaatschap en onze voordelen op deze pagina. Bij ons draait alles om het opzetten van potentiële synergiën en nieuwe waardeketens.

Lees de digitale editie van Solutions Magazine

Back to top button