3D print expertsTechnology

Dormac benoemt AM specialist

Frank Verver is bij Dormac CNC Solutions sinds deze week het aanspreekpunt voor alles wat met 3D metaalprinten te maken heeft. Dormac, leverancier van de Insstek 3D print machines investeert met deze benoeming in de verdere uitbouw van de AM activiteiten.

 

Voor ondersteuning Insstek AM-activiteiten

Frank Verver combineert kennis van 3D printen met een achtergrond in fijnmechanica. Daarmee beschikt hij precies over de vaardigheden die Dormac zocht voor de uitbouw van de activiteiten op 3D metaalprinten. “Ik ga mij eerst verder verdiepen in de specifieke technologie van Insstek en de mogelijkheden die deze 3D metaalprinters te bieden hebben. Zo kan ik de klanten optimale ondersteuning bieden bij de aanschaf van een 3D metaalprinter,” zegt Frank Verver.

 

Ervaring in 3D Innovation Lab

Na zijn studie fijnmechanica aan het ROC Utrecht heeft Frank Verver een bachelorstudie medische technologie afgerond. De afgelopen 10 jaar heeft hij als medical engineer in het VU Medisch Centrum in Amsterdam gewerkt. Een deel van zijn werk heeft zich afgespeeld in het 3D Innovation Lab van het universiteitsziekenhuis. Hier zijn de 3D printactiviteiten in het ziekenhuis gebundeld. De nieuwe AM specialist van Dormac heeft ervaring met het ontwerpen voor 3D metaalprinten, bijvoorbeeld implantaten.

 

Nieuwe AM tak rond Insstek machines uitbouwen

FRank VerverFrank Verver zegt over te stappen naar Dormac CNC Solutions vanwege de uitdaging die de nieuwe baan hem biedt. Vooral de kans om deze nieuwe tak van de machineleverancier mee op te bouwen, spreekt hem aan. “Het is tijd voor een nieuwe stap.” Frank Verver gaat nauw samenwerken met de AM-specialisten van het Duitse GLM Werkzeugmaschinen, waar inmiddels een team van vier medewerkers exclusief met de Insstek 3D metaalprinttechnologie bezig is. Bij GLM in Grefrath staan vier printers van het Koreaanse merk. Daarnaast is een machine geleverd aan de universiteit van Münster.

 

 

Back to top button