3D print experts

Bond3D haalt ex-3D Systems COO Healthcare McAlea aan boord

Bond3D heeft Kevin McAlea benoemd tot directielid van het Nederlandse 3D printbedrijf. McAlea is de vroegere EVP en COO van de Healthcare Business Unit van 3D Systems en kan bogen op veel ervaring in zowel de 3D printindustrie als in de chemische industrie in z’n algemeenheid.

“Kevin brengt een bewezen staat van dienst en ervaring naar ons bedrijf om de spannende fase van het mogelijk maken van marktintroductie in wervelkolom implantaten uit te dragen. Bovendien zal Kevin ons ondersteunen in de volgende fase van serieproductie”, zegt Bond3D CEO en investeerder Gerald Holtvluwer. Bond3D staat aan de vooravond van de FDA-aanvraag voor de in PEEK ge-3D-printe implantaten, waarmee het een markt betreedt waarin wereldwijd meer dan een miljoen implantaten per jaar om gaan.

Brede ervaring

Kevin McAlea brengt een brede ervaring mee naar Enschede. Hij heeft als opleiding Chemical Engineering gedaan. Deze achtergrond combineert hij met de technische kennis van het proces van prototyping tot en met serieproductie alsook met ervaring op het vlak van sales, marketing en finance. Op dit moment is hij COO bij Nexa3D.

Back to top button