Manufacturers

Farsoon zet eerste spade in de grond voor nieuwe R&D campus

Farsoon heeft deze week de eerste schop in de grond gezet voor de nieuwe R&D campus en productiehoofdkantoor. Deze komt op zo’n tien minuten van de huidige Farsoon campus en beslaat 140.000 m2.


“Additive manufacturing speelt een steeds belangrijkere rol in veel industrieën. Met de voltooiing van het nieuwe hoofdkantoor blijven we bouwen aan onze geloofwaardigheid door innovatieve industriële oplossingen te introduceren die voldoen aan de vraag van de markt”, zegt Xu Xiaoshu, oprichter en CEO van Farsoon Technologies.

Geïntegreerde industriële fabriek

Het eerste gebouw op de nieuwe campus wordt waarschijnlijk volgend jaar opgeleverd. Hierin komen verschillende faciliteiten, onder andere R&D, het applicatie hub, productie, innovatielab, de Integration factory en het service center van de Chinese 3D printerfabrikant. De nieuwe campus ligt in het T Xiangjiang New District.

Twee maanden geleden heeft Farsoon de eerste beursnotering gekregen aan de Chinese aandelenmarkt. Begin dit jaar rondde het concern de eerste fase van de nieuwe fabriek voor New Advanced Materials aan. Hierin is capaciteit voor de productie van 500 ton AM poeders per jaar.

Back to top button