Manufacturers

Additive Industries winnaar FD Nieuwe Kampioenen 2017

Additive Industries is de winnaar van FD Nieuwe Kampioenen 2017. De jury heeft de Eindhovense fabrikant van 3D metaalprinters unaniem uitgeroepen tot de winnaar van deze verkiezing van de meest succesvolle jonge ondernemingen met baanbrekende producten en diensten.

 

Jury unaniem in oordeel

Het Financieele Dagblad heeft de competitie dit jaar voor de derde achtereenvolgende keer georganiseerd. Succesvolle ondernemingen die hun nek durven uit te steken, ambitie hebben om met innovatieve technologieën nieuwe bedrijfstakken veroveren en op Nederlandse bodem ontstaan zijn, kunnen meedoen. Additive Industries was na een strenge selectie doorgedrongen tot de acht finalisten en is nu tot winnaar uitgeroepen.

Eindhovense ‘ open’ manier

“Wij zijn ongelooflijk trots op deze prijs. Het is een erkenning van onze industriële 3D metaalprintsystemen die inmiddels bij toonaangevende bedrijven als Airbus, GKN en BMW hoogwaardige onderdelen produceren’, aldus Daan A.J. Kersten, CEO van Additive Industries. Mede-directeuren Jonas Wintermans en Mark Vaes zien de titel als een compliment voor het hele team. Van medewerkers, financiers, toeleveranciers en klanten. “Zij die dagelijks samenwerken op de Eindhovense ‘open’ manier om deze technologie verder te brengen en door te ontwikkelen tot de industrie-standaard voor 3D serieproductie.”

 

FOTO: Mark Vaes mocht maandagochtend namens het team van Additive Industries op de openingsgong van Euronext slaan als kersverse FD Kampioen.

Back to top button