3D printmarktManufacturers

Ackuretta opent vestiging in Pforzheim

Opnieuw komt een Aziatische 3D printerfabrikant naar Europa. Dit keer is het Ackuretta dat de eerste Europese vestiging opent in Duitsland. Komende week presenteert de Taiwanese fabrikant van DLP-printers zich op Rapid.Tech 2017.

Taiwanese fabrikant DLP printers wil sneller groeien in Europa

Ackuretta Technologies positioneert zich in de 3D printermarkt als een betaalbaar alternatief voor bedrijven die DLP-technologie willen inzetten. De twee modellen die wereldwijd beschikbaar zijn, kosten nog geen 20 mille. Enkele weken geleden kondigde de onderneming aan te gaan samenwerken met Materialise. Magics-software wordt geïntegreerd in de twee modellen om gebruikers van de Ackuray DLP printers een gebruiksvriendelijke interface te bieden.

 

Ackuretta vestigt zich in het mekka van engineering

Nu laat het Taiwanese bedrijf weten in Europa een eigen vestiging te starten. Deze staat er inmiddels, in Pforzheim (tussen Karlsruhe en Stuttgart), een regio waar vanwege de automobielindustrie veel gereedschapmakerijen zijn gevestigd. Ackuretta denkt vanuit de Duitse vestiging in de Europese markt sneller te kunnen groeien en klanten beter te kunnen bedienen. Met name klantondersteuning moet gemakkelijker gaan. Ackuretta toont de Ackuray A135 en de A91 volgende week in Erfurt op Rapid.Tech 2017. “De Ackuray lijn is een geavanceerde lijn 3D printers voor engineers en designers. Duitsland is het mekka voor world-class engineering en designing”, zegt Lucas Wiltse, global marketing manager bij de Taiwanese 3D printerfabrikant.

Rapid.Tech vindt van 20 – 22 juni plaats in Erfurt.

 

Back to top button