3D printmarkt

Laatste kans voor winnen formnext Start-Up Challenge 2016

Start ups die internationaal aandacht willen, hebben nog een week de tijd om zich aan te melden bij de Start-Up Challenge 2016 van formnext. 14 juli sluit de inzendtermijn van deze competitie. De winnaar krijgt onder andere een gratis beursstand op formnext in Frankfurt.

 

Winnaar krijgt sponsorpakket én gratis beursstand op formnext

Vijf start ups hebben vorig jaar de challenge gewonnen. Nog een keer de winnaars van 2015: DyMansion dat een techniek heeft ontwikkeld voor het kleuren van lasergesinterde kunststof onderdelen; Helles Software Engineering met 3dTrust, software voor het veilig uitwisselen van data in gedecentraliseerde productieketens; Luuv Forward dat een 3-beens statief voor smatrphones en actioncamera’s ontwikkelde dat een elektronische stabilisatiemodule bevat; Sinterit met de compacte Lisa 3D lasersinter printer en Trinckle, de softwareontwikkelaar die mass customization mogelijk maakt met een cloud gebaseerde configurator die gekoppeld is aan 3D printersoftware.

 

Deelname voorwaarden

Ook dit jaar zullen er vijf winnaars zijn. Voorwaarde om deel te nemen is dat het bedrijf nog geen 5 jaar bestaat en dat het product marktrijp is. Verder mag geen grote partij aandeelhouder zijn in de start up en je moet goed kunnen pitchen op papier. In het deelnameformulier moet je 10 vragen beantwoorden én je moet een pitch deck inzenden. Dat kan nog allemaal tot 14 juli. De vijf winnaars krijgen gratis een stand op de beurs in Frankfurt, worden door de beursorganisatie meegenomen in de internationale marketingactiviteiten én Deutsche Bahn sponsort de heen- en terugreis naar Frankfurt vanaf een Duits treinstation.

 

start-up challenge
De vijf winnaars krijgen dit jaar opnieuw een plek in de Start-Up Arena op formnext

Samen met 3D-Printing Cluster

Formnext organiseert de competitie samen met het 3D-Printing Cluster, een netwerk van professionele partijen in de 3D printindustrie. Dit is een initiatief van onder andere EOS en de technische universiteit van München. Doel van het netwerk is start ups uit de 3D printindustrie – software, hardware, dienstverlening of producten – te ondersteunen. Het netwerk telt op dit moment al meer dan 200 deelnemers.

Hier vind je alle informatie over hoe je kunt deelnemen. En hier kun je het deelnameformulier downloaden.

 

Back to top button