3D printmarkt

3D Printing Business Directory haalt 3500e bedrijf binnen

De 3D printmarkt groeit. Dat blijkt telkens weer uit analistenrapporten en -voorspellingen. Maar hoe vind je nu de bedrijven in de sector die minder vaak in het nieuws komen? Een jaar na de start heeft 3D Printing Business Directory meer dan 3500 bedrijven uit deze industrie in de database opgenomen. Ze zijn verdeeld in 1500 verticale marktsegmenten.

 

3DPBM wil wereldwijd aanbod in 3D printindustrie bundelen

De initiatiefnemer van 3D Printing Business Directory is het Londense 3DPBM. Het bedrijf is het platform gestart om in de snel groeiende 3D printindustrie transparantie en duidelijkheid te scheppen. Het wil hiermee een wereldwijd overzicht geven van wie actief is in de professionele 3D printindustrie. Tegelijkertijd wil men een community bouwen van professionals, die geloven dat 3D printen de toekomst is voor de maakindustrie.

 

15 marktsegmenten 

De 3500 bedrijven – waaronder 3D Print magazine – waarvan de gegevens in de database zijn opgenomen, zijn actief in 15 marktsegmenten. Zo vind je er meer dan 500 3D printerfabrikanten en ondertussen meer dan 900 3D printservicebureaus. Door met meer dan 75 subcategorieën te werken kun je er snel terugvinden wat je zoekt. Om het bereiken van de mijlpaal van 3500 bedrijven te vieren, kunnen bedrijven nu gratis gebruik maken van het basisplan. Bedrijven die zich aanmelden, kunnen hun eigen homepage met informatie op het online platform creëren. Hiermee profileren ze zich. In de database vind je momenteel zowel de leidende bedrijven in deze industrietak alsook de start-ups. Het doel van 3DPBM is om een overzicht op te bouwen van praktisch de hele globale 3D printindustrie en zichtbaarheid creëren voor de talloze bedrijven die in de zoekresultaten op internet niet direct hoog scoren.

 

Back to top button