3D printmarkt

3D Print magazine gaat internationaal

3D Print magazine gaat internationaal. Vanaf oktober verschijnt er naast de Nederlandstalige editie ook een Engelstalige versie. Op Additive Manufacturing Europe 2016 hebben we al een voorproefje gepresenteerd in de vorm van een 24 pagina’s tellend nulnummer.

 

3D Print magazineDe 3D print wereld is bij uitstek een internationale wereld. Dat was vorige week in de RAI weer overduidelijk merkbaar, met bezoekers vanuit heel Europa en zelfs daarbuiten. En de vragen waar bedrijven die willen gaan investeren in additive manufacturing mee worstelen, zijn in de Benelux dezelfde als in de rest van Europa , Noord Amerika en andere industrieregio’s. Daarom ligt een Engelstalige editie van het 3D print magazine voor de hand.

 

Professionals

De doelgroep verandert in wezen niet: dat blijven de industrie en ook de healthcare sector, waar 3D printen door een groeiende groep professionals wordt gebruikt. Door het blad in het Engels uit te brengen, bereiken we binnen deze doelgroep een veel groter publiek. Dat is zowel redactioneel als commercieel aantrekkelijker voor iedereen. De verspreiding van het magazine gebeurt fysiek – in printvorm – via 3D printbeurzen, seminars en andere evenementen en op basis van abonnementen; digitaal kan iedereen zich inschrijven voor de Engelstalige nieuwsbrief die aan het 3D print magazine wordt gekoppeld. Dit najaar starten we ook met Engelstalige online berichtgeving.

 


Engels + Nederlands

Onze plannen om de grens over te steken, hebben geen gevolgen voor de Nederlandse editie. Die blijven we maken. Je kunt dus gewoon alles in het Nederlands blijven lezen. We denken dat de internationale editie wellicht de Nederlandse editie interessanter kan maken omdat we natuurlijk veel meer boeiende case stories zullen gaan schrijven.

Wil je alvast het Engelstalige nulnummer lezen? Dat kan hier. En via dit linkje kun het de editie als pdf downloaden.
Wil je de Engelstalige editie ook in de toekomst als pdf ontvangen, dan kun je je hier aanmelden.

 

Back to top button