3D print experts

Lars Ryberg versterkt salesteam Adidtive Industries

Additive Industries heeft Lars Ryberg aangetrokken om het salesteam te versterken. Ryberg komt van GE Additive. Tot voor kort was hij bij het Amerikaanse concern als Senior Sales Director verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van Arcam in onder andere het Verenigd Koninkrijk.

 

 

Additive Industries lijft sales directeur GE Additive in

De Nederlandse fabrikant van AM-productiesystemen haalt hiermee een professional in huis met veel ervaring in de additive manufacturing industrie. Lars Ryberg is namelijk al meer dan 12 jaar actief in de wereld van 3D metaalprinten. Hij is voor Arcam en Concept Laser (ook onderdeel GE Additive) actief geweest in zowel aerospace, de medische industrie als ook andere industrietakken waar 3D metaalprinten wordt ingezet.

 

Later ook voor Scandinavische markt

Jan-Cees Santema, Sales Director Europe, zegt dat de ervaring en de applicatiekennis Lars Ryberg de juiste man voor de job maken. Bij Additive Industries gaat hij aan de slag als Business Development Director. Ryberg wordt in eerste instantie verantwoordelijk het ontwikkelen van de markten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Later komen daar nog de Scandinavische landen bij. Lars Ryberg komt oorspronkelijk uit Zweden. Hij gaat werken vanuit het Process & Application Development Center van Additive Industries in Filton (UK).

 


Back to top button