Technology

Gratis toegangskaarten voor de EMO 2017

We hebben 200 toegangskaarten EMO 2017 gekregen die we gratis mogen weggeven aan lezers van 3D Print magazine.

De beurs belooft de grootste uit de geschiedenis van de EMO te worden. Met veel aandacht voor smart industry, digitalisering van de maakindustrie én 3D printen.

 

3D printen belangrijk thema op de technologiebeurs

Industriële toepassingen van 3D printen krijgen dit keer extra aandacht op de EMO in Hannover. Naast traditionele spelers in de 3D printindustrie, zoals 3D Systems en Renishaw, staan er dit jaar ook traditionele machinebouwers als Trumpf met de TruPrint 3000, DMG Mori dat voor het eerst de nieuwe poederbed machine toont en natuurlijk veel aanbieders van hybridetechnologie. Mazak en Okuma zijn er daar twee van. De EMO biedt ook plaats aan nieuwe start-ups, zoals het Duitse Gefertec. Dat introduceert op de beurs de nieuwe machine die met lasdraad print. Gefertec noemt het proces GTarc (foto boven). De machines zijn er in zowel een 5-assige als 3-assige uitvoering. EVO-tech is een andere nieuwkomer die het metaalprinten met filament demonstreert. De keten wordt aangevuld met software. Esprit demonstreert er de nieuwe Additive Suite, een geïntegreerde CADCAM systeem voor metaalprinten dat medio 2018 op de markt komt.

 

Twee AM conferenties

De EMO vindt van 18 – 23 september plaats in Hannover. Op 20 september organiseert de VDW het seminar Kansen en Perspectieven additive manufacturing (10.00 – 14.00 uur, betaald); op 21 september organiseert CECIMO de International Conference on Additive Manufacturing (9.45 – 12.30). Deze conferentie is gratis toegankelijk voor EMO bezoekers na registratie.

Meer informatie over beide conferenties vind je hier.

 

Klik hier voor de gratis toegangskaart. De code staat al ingevuld. Wacht niet, op is op (200 kaarten beschikbaar).

 

Back to top button