ApplicationsManufacturers

Benelux-primeur 3D Next Level: eerste Massivit 3D printer

3D Next Level heeft als eerste in de Benelux de Massivit 1800 3D printer in gebruik genomen. Het familiebedrijf uit Maassluis wil zich met het groot-formaat 3D printen onderscheiden. “Ik ben ervan overtuigd dat deze toepassingen de interactie met en zichtbaarheid van klanten van onze cliënten zal vergroten”, zegt Lennart van den Doel, medeoprichter en -eigenaar van 3D Next Level.

 

Familiebedrijf uit Maassluis onderscheidt zich met groot-formaat 3D printen

 

De Massivit 1800 3D printer is de eerste die Digital Dot in de Benelux levert. Begin dit jaar heeft de Belgische leverancier van groot-formaat printers de 3D printer van Massivit op RapidPro officieel geïntroduceerd in de Benelux. Op de beurs in Veldhoven heeft Lennart van den Doel voor het eerst de 3D printer gezien. Het familiebedrijf was op zoek naar een manier om de mogelijkheden van 3D-printen te vergroten. Van den Doel zegt onder de indruk te zijn van de afmetingen die met de Massivit machine geprint kunnen worden.

 

3DNextLevel

 

Betere interactie met het publiek

“Voor mij opent de mogelijkheid van het creëren van enorme, opvallende modellen de deur naar nieuwe en gevarieerde commerciële kansen. Omdat deze opvallende modellen onze klanten in staat stellen beter met hun publiek in contact te treden”, merkt hij op. “De Massivit 1800 is het laatste stukje van de puzzel. Met deze oplossing kunnen we ons echt van de concurrentie onderscheiden omdat we op dit ogenblik het enige bedrijf in de regio zijn dat groot-formaat 3D-printing aanbiedt en daarmee in het oog lopende modellen kan produceren.” Digital Dot heeft niet alleen de 3D printer geleverd aan het bedrijf uit Maassluis, maar ook een uitgebreide klantendatabase.

 

Keynote-presentatie

Digital Dot presenteert de Massivit 3D printer, die werkt op basis van gel-technologie, binnenkort op de sign & display beurs Sign2Com (16-18 september). Nico Desmedt, oprichter en eigenaar van Digital Dot, houdt hier een keynote-sessie op maandag 17 seoptember met als titel ‘Starten met in 3D-geprinte POS, sign en reclama’. Hij gaat dan dieper in op hoe bedrijven in deze sector nieuwe klanten kunnen aantrekken en hun aanbod kunnen differentiëren door de productie van groot-formaat 3D-printtoepassingen.

 

Back to top button