Flam3D

Benelux: het sterkste netwerk, ook op Formnext 2022

Formnext is zonder twijfel het belangrijkste Additive Manufacturing-event ter wereld. Sinds 2016 staat Flam3D er met een steeds groeiende groepsstand, en die groei verliep eigenlijk heel organisch: elk jaar sloten meer leden zich aan om vanuit de groepsstand de beurs te leren kennen en verkennen. Voor Flam3D zijn de echte succesverhalen de leden die één of enkele jaren meegaan en vervolgens een eigen stand nemen.

De groei van de groepsstand is op zich niet verwonderlijk: de Benelux is van oudsher sterk vertegenwoordigd op de beurs – naast Flam3D vind je er de groepsstand van Brainport Eindhoven en meer dan 50 bedrijven uit onze regio. En dat hangt natuurlijk samen met de sterkte van de regio als 3D print kennis- en innovatiehub: de Benelux hoort bij de wereldwijde koplopers op het vlak van de (implementatie van de) technologie.

Het team van Flam3D samen met de leden die meededen aan het collectief op Formnext.

AMbigram

Dit jaar mat de Flam3D-groepsstand maar liefst 144 m² en gingen er 13 Flam3D-leden mee. Het consortium stond in hal 12.1 opgesteld. Naast Flam3D zelf, tekenden AdditiveLabs, AMNOVIS, AMPC solutions, AMR, Chemstream, Dotx Control Solutions, Guaranteed, Hybrid software, KULeuven, Metal Technics 3D, Sculpman, Seido Solutions en Windesheim present.

Flam3D zelf heeft er twee hoofddoelen: zelf netwerken en het netwerken faciliteren. Niet toevallig dus dat er op de stand voldoende ruimte voorzien is voor een gezellig netwerkcafé, onder de AMbigram. Bedankt aan iedereen die de stand bezocht!

Back to top button