3D print experts

Bart Leferink stapt van Prodways over naar Additive Industries

Bart Leferink treedt toe tot het managementteam dat Additive Industries komende jaren wereldwijd een sterke positie in de AM industrie moet bezorgen. Bart gaat aan de slag met het uitbouwen van een netwerk van agenten, eerst in Noord Amerika en Europa, volgend jaar in Azië.

 

Bart Leferink stapt daarmee over van de AM polymeerwereld, waarin hij channel director bij Prodways was, naar de 3D metaalprintindustrie. In een eerste reactie laat hij weten het spannend te vinden om bij te dragen aan de uitbouw van de installed base van de Metalfab1, het AM systeem van Additive Industries voor metalen componenten. Bart Leferink heeft meer dan 25 jaar ervaring in sales en marketing. Een groot deel van zijn carrière is hij actief geweest met go-to market activiteiten van kwaliteitssystemen in professionele afzetmarkten. Ook heeft hij veelvuldig voor organisaties nieuwe verkoopkanalen ontwikkeld.

 

Agentennetwerk uitbouwen

Het Eindhovense bedrijf zet hiermee opnieuw een belangrijke stap in de verdere vermarkting van de AM printtechnologie. Onlangs opende het al een eigen vestiging in Californië. In sleutelmarkten zoals de VS doet Additive Industries de verkopen zelf. In andere Noord Amerikaanse en Europese markten gaat het bedrijf met agenten werken. Bart Leferink gaat dit agentennetwerk opbouwen en ondersteunen. De agenten krijgen een belangrijke rol in het versneld uitrollen van de industriële printtechnologie naar de maakindustrie.

Lees ook het artikel over de samenwerking tussen Sauber Motorsport en Additive Industries in de november editie van 3D Print magazine

 

Back to top button