3D print experts

Arjen Evertse nieuwe General Sales Manager EMEA bij Mimaki

Ronald van den Broek stapt over naar Marketiger

Arjen Evertse wordt per 1 september de nieuwe General Sales Manager EMA bij Mimaki. Hij volgt Ronald van den Broek op, die overstapt naar Marketiger. Het Eindhovense 3D printbedrijf is een van de grootste klanten van Mimaki wat betreft de 3D printer van het Japanse concern.

Arjen Evertse werkt sinds twaalf jaar bij Mimaki. In die periode heeft hij meerdere functies uitgeoefend. Zo heeft hij onder andere de businessactiviteiten in Eurasia uit de grond gestampt en leidinggegeven aan deze dochteronderneming. Zijn persoonlijke drijfveer om loyaal te blijven aan het bedrijf is de constante stroom van innovaties waarmee Mimaki komt, zegt Evertse in een toelichting op zijn carrièrestap, die hij als de volgende spannende stap in zijn Mimaki reis bestempelt.

Marketiger
Ronald van den Broek.

Naar Marketiger

Ronald van den Broek verruilt zijn positie binnen de Japanse printerfabrikant voor een nieuwe rol bij Marketiger op de Brainport Industries Campus. Hier krijgt hij een partner positie. Het snel groeiende 3D printbedrijf heeft al meerdere full colour printers van Mimaki in gebruik. “Ik geloof echt dat Arjen de beste persoon is om mijn functie over te nemen en ik ben ongelooflijk blij dat ik nog steeds met hem, en de rest van het team, kan samenwerken in mijn nieuwe rol”, zegt de scheidend verkoopdirecteur.

Back to top button