3D printmarkt

AM for Plastics Area op Kunststoffenbeurs 2024

De kunststofverwerkende industrie kan direct profiteren van 3D printen. Toch loopt de sector niet warm voor evenementen op het vlak van 3D printen. Mikrocentrum en 3D Print magazine gooien het daarom over een andere boeg. Samen zoeken ze de kunststoffenindustrie in de Benelux op tijdens hét grootste event voor de sector, de Kunststoffenbeurs 2024.

De voordelen die 3D printen de kunststofketens biedt zijn legio: van kortere supply chains tot een kleinere CO2 voetafdruk tot eenvoudigere assemblage door functie-integratie. Daarnaast kan 3D printen heel goed worden ingezet voor de productie van tooling in de kunststofverwerkende industrie. Dat kan op verschillende manieren.


Expoplein en aandacht in het lezingenprogramma

Om de sector te overtuigen, organiseren Mikrocentrum en 3D Print magazine een AM for Plastics Area op de Kunststoffenbeurs in september. Hier presenteren zich aanbieders van 3D printtechnologie voor zowel kunststof onderdelen als metalen inserts voor spuitgietmatrijzen én de 3D printservicebureaus . Voor deze laatste bedrijven is de kunststofverwerkende industrie een interessante afzetmarkt. Naast de presentatie door de exposanten op de AM for Plastics Area zal er ook dagelijks in het lezingenprogramma op de beurs aandacht zijn voor 3D printen.


Aantrekkelijke voorwaarden voor deelname

Om de deelname aan het AM for Plastics Area laagdrempelig te houden voor exposanten, geldt er een all-in formule en een aantrekkelijke vanaf prijs van € 2.650 voor deelname aan dit plein. De kosten zijn inclusief een eigen bedrukte achterwand, standbouw, catering en parkeren. Interesse? Stuur een email naar franc.coenen@3printmagazine.eu

Download hier de flyer

Back to top button